top of page
 • Szerző képeTakarító Szolgálat Bubblify

Ablaktisztítás Árak - Milyen Tényezők Befolyásolják az Árakat?


Ablaktisztítás árak

Az ablaktisztítás árát számos tényező befolyásolhatja, és az árak eltérhetnek szolgáltatótól, helyszíntől és az igényektől függően. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan tényezőt, amelyek hatással lehetnek az ablaktisztítás árára:

 1. Ablakok száma és típusa: Az ablakok száma és típusa alapvetően meghatározza az ablaktisztítás árát. Nagyobb vagy nehezen elérhető ablakok, például tetőablakok vagy emeleti ablakok több időt és munkát igényelhetnek, és ezáltal magasabb költségeket okozhatnak.

 2. Ablak mérete: Az ablakok mérete is szerepet játszhat az árban. Nagyobb ablakok több időt és erőfeszítést igényelnek a tisztítás során.

 3. Szennyeződések és állapot: Az ablakok szennyezettségi szintje és állapota befolyásolja az árat. Erősen szennyezett vagy korábban nem tisztított ablakokhoz több munka és tisztítószer szükséges.

 4. Ablakok elérhetősége: Az ablakok könnyű elérhetősége jelentősen befolyásolhatja az árat. Ha az ablakok nehezen hozzáférhetőek vagy veszélyes helyen vannak, az magasabb árat eredményezhet.

 5. Az ingatlan típusa: Lakóingatlanok és kereskedelmi ingatlanok közötti különbségek is vannak az ablaktisztítás árában. Kereskedelmi ingatlanok esetében általában több ablak van, és magasabb költségek merülhetnek fel.

 6. Munkaerő és idő: Az ablaktisztítás munkaerejét és időtartamát figyelembe kell venni az ár meghatározásakor. A nagyobb csapatok vagy hosszabb munkaidők magasabb költségeket okozhatnak.

 7. Kiegészítő szolgáltatások: Ha az ablaktisztítás mellett egyéb szolgáltatásokat is kér, például a belső üvegportál tisztítását vagy a napellenzők tisztítását, az ezekhez kapcsolódó munka is növelheti az árat.

 8. Helyszín: Az ablaktisztítás ára országonként, régiók között és városon belül is eltérhet. Nagyvárosokban általában magasabb árakat találhatunk.

 9. Rendszeresség: A rendszeres ablaktisztítás általában kedvezőbb árat eredményezhet, mivel a rendszeres karbantartás segíthet megelőzni a súlyos szennyeződéseket és problémákat.

 10. Szolgáltató kiválasztása: A különböző ablaktisztító szolgáltatók különböző árakat kínálhatnak. Fontos az árak összehasonlítása és a megbízható, minőségi szolgáltató kiválasztása.

ablaktisztítás budapest

​Mi a Bubblify-nél alkalmakban árazunk és a kollégáink is alkalmakra kapják a fizetésüket, ezáltal nem kell bonyolult számításokat végezni az ablakok méreteivel, jellegével és számával. Fotók és egy hozzávetőleges mennyiség alapján általában már tudunk árat kalkulálni. Ami fontos, az a tisztításhoz szükséges létszám és időtartam, hiszen nem mindegy hány ember és hány napot dolgozik. A leggyakrabban ablaktisztításra 20e és 50e forint között szoktunk ajánlatot adni.

Ablaktisztító cég budapest

Gábor

Ügyvezető


bottom of page