top of page
Interior Windows

HIGIÉNIAI TANÁCSADÁS, TRAINING

Clean Office Policy - Tisztasági Protokoll Kialakítása Cégénél

Cégünk az Ön munkatársai bevonásával segít egy hatékony és fenntartható higiéniai protokollt kialakítani, segít beszerezni a megfelelő eszközöket a tisztaság egyszerű fenntarthatósága érdekében. Napi 2-5 perces odafigyeléssel nagyban csökkenthető a szükséges takarítások száma és fenntartható a tisztaság.

iroda takarítás

Elemzés & Tanácsadás

Természetesen tudjuk, hogy Önnek és munkatársainak nincs ideje és kapacitása a takarítással foglalkozni. Viszont vannak olyan magatartásbeli praktikák, amiket betartva sokkal fenntarthatóbbá válik az irodai tiszta környezet.

Ezek közé tartozik példul a Clean Desk Policy, ami az asztalról történő elpakolást jelenti, vagy padlószőnyeg esetén a Office Slipper Policy, ami az irodai papucshasználatot írja elő.

Németországban ez már egy ismert szolgáltatás, amit szeretnék Magyarországon is elterjeszteni.

Higiéniai Training Kollégáinak

Egy félnapos előadás során felkészítjük kollégáit, hogy mik azok az apró mozdulatok, amikkel sokkal hatékonyabban rendben lehet tartani az irodát. Ezek közé tartozik példul a hulladék gyűjtés, ahol nem csak a szelektív eljárás a fontos, hanem szemetek térfogat csökkentése is. Bemutatunk olyan, költséghatékony eszközöket, amelyekkel elkerülhető a pazarlás. Kialakítunk egy olyan tisztasági policy-t cége számára, amire mindig hivatkozhat, bemutathatja minősítésünket ügyfeleinek, és a kollégáinak is mindig támaszt nyújt.

Ez Nem Takarítás, Csak Figyelem Környezetünkre

Szolgáltatásunk remek kiegészítője lehet olyan irodáknak, ahol a nagyobb alapterület (1000m2 +) és a dolgozói létszám (50fő+) ellenére csak heti 1-2 alkalommal szeretnék a takarítást kérni. Ilyenkor az Ön kollégáinak kell arra figyelni, hogy a napi rutinban betartsák a minimális higiéniai előrírásokat, mint például a saját bögre elmosogatása a nap végén, vagy az ételmaradékkal teli szemetesek ürítése, hiszen nem érdemes napokig várni a takarításra a kellemetlen látvány és szag miatt.

A Clean Office Policy lehetővé teszi, hogy nagyobb cégek is minimalizálni tudják a takarítások gyakoriságát és költségét a protokoll bevezetésével.

bottom of page