top of page
Vacuuming Couch

Szőnyeg & Kárpit Tisztítás

Szövetborítású Irodai Székektől a Moduláris Aljzatszőnyegig

Ügyfeleink számára a szőnyegek és kárpitok tisztasága nem csupán egy egyszerű szolgáltatás, hanem a vállalkozásuk sikerének kulcsa. A Bubblify mélytisztító eljárásai hatékonyan távolítják el a makacs foltokat és szennyeződéseket, karbantartják a padlószőnyegeket, hogy az Ön irodája vagy üzlete mindig tiszta és vonzó legyen.

iroda szőnyegtisztítás

Teljes Gépi & Lokális Kézi Tisztítás

A legtöbb kárpittisztító cég csak géppel hajlandó a szőnyegekhez nyúlni, ez azonban felületességre adhat okot, hiszen a gépi technológiának is megvannak a korlátai.

A Bubblify-nél a makacsabb foltokat, szennyeződéseket lokálisan előáztatással, kézi habosítással és súrolással távolítjuk el évek óta nagy sikerrel, így bizonyos esetekben nem kell a teljes területet szőnyegtisztító mellett tárcsás súrológéppel is tisztítani. Ez amellett hogy teljesen hatékony, költségkímélő megoldás is.

Odafigyeléssel Folyamatosan Jó Állapotban Tartható Padlószőnyeg

A mélytisztítás gyakoriságát a vendégforgalomtól és az alkalmazottak számától függően, általában évente 2-4 alkalommal ajánljuk, különösen az őszi-téli szezonban. Irodai papucshasználat esetén a padlószőnyeg tisztaságát sokáig fenn lehet tartani.

A Bubblify szakértői több éves tapasztalattal rendelkeznek a szőnyeg- és kárpittisztítás területén. Ön megérdemli a legjobbat, és mi vagyunk azok, akik ezt biztosítani tudják.

415227377_1389409628631998_5551511397726909576_n.jpg

Fontos megjegyezni, hogy a kárpittisztításnak többféle módszere létezik, például száraz tisztítás, gőztisztítás vagy hagyományos nedves tisztítás. A kiválasztott módszer és a használt tisztítószerek jelentősen befolyásolhatják a szőnyegre gyakorolt hatást. Ezért fontos a szőnyeg típusának és állapotának megfelelő tisztítási módszer kiválasztása, valamint a szakértőkkel való konzultáció.

Tisztaság és Frisseség - Allergén Szennyeződések Eltávolítása

A kárpittisztítás során eltávolított szennyeződések között allergének, pollen és por is lehetnek. Ez segíthet az allergiás reakciók csökkentésében és egy egészségesebb beltéri környezet kialakításában, különösen olyan helyeken, ahol sok ember tartózkodik, mint például irodák vagy vendéglátóhelyek.

A kárpittisztítás során használt tisztítószerek kellemes illatot hagynak maguk után. Ennek eredményeként a szőnyeg friss és tiszta illatú lesz, ami pozitív benyomást kelt és javítja a levegő minőségét a helyiségben.

bottom of page