top of page
nagytakarítás árak

Nagytakarítás

Full Cleaning Nagytakarítás - Mindenre Kiterjedő Alapos Takarítás

Az irodai környezet tisztán és rendezetten tartása kiemelkedően fontos a hatékony munkavégzés és a pozitív munkahelyi légkör fenntartásához. Azonban az idő múlásával az irodák is igényelnek egy alaposabb, mindenre kiterjedő nagytakarítást. Erre kínál cégünk a Full Cleaning Nagytakarítás szolgáltatásunkkal egy fenntartható és megfizethető megoldást.

építkezés utáni takarítás árak

Nagytakarítás gyakori elemei:

Magaslati pontok, lámpák, gépészeti csöveg, szellőzők

Ajtók, ajtókeretek, kilincsek, kapcsolók

Ablakok, ablakeretek, ablaktokok, párkány

FanCoil, radiátor, fűtőtestek és csövezetei

Asztalok, szekrények, lehetőség szerint kipakolással

Székek, széklábak

Monitor hátulja & állványa, klaviatúrák, gépházak

Mellékhelyiségek, szaniterek, csempefelületek

Konyha & berendezései, mikró, hűtő, kávéfőző, mosogatógép

Aljzat tisztítása, ápolása

A speciális gépi technológiával történő takarítás (pl. gőztisztító, szőnyeg & kárpit tisztítás, tárcsás aljzattisztító) nem része az általános nagytakarítás szolgáltatásunknak, de külön igény esetén kérhető.

Eszközöket, Tisztítószereket Mi Biztosítjuk

Az Ön irodájának tisztasága és rendezettsége kiemelten fontos számunkra. Éppen ezért, szeretnénk kiemelni, hogy a Bubblify csapata már kitapasztalta, mely tisztítószerek és eszközök a leghatékonyabbak a különböző felületekre. Bizalmat szavazva nekünk, Önnek nem kell gondolkodnia azon, hogy melyik tisztítószerrel vagy eszközzel érhető el a legjobb eredmény.

tavaszi nagytakarítás

A Bubblify csapatában kiválóan képzett takarítók dolgoznak, akik rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és tapasztalattal ahhoz, hogy az irodai környezetet a legmagasabb színvonalon tisztítsák meg. Ők nem csak takarítanak, hanem odafigyelnek a részletekre is, így az iroda minden szegletében garantált a frissesség és tisztaság.

Hétvégi Időpontok - Az Ön Munkabeosztásához Igazodunk

Az irodai élet ritmusa sokszor kiszámíthatatlan lehet, és az irodai nagytakarításra időzített beavatkozás nem mindig egyszerű. A Bubblify rugalmas megoldásokat, többnyire hétvégéket kínál, amelyek az Ön igényeihez és munkaidőbeosztásához alkalmazkodnak, így minimalizálva az irodai működés zavarását.

A Bubblify csapata elkötelezett abban, hogy az Ön irodáját a legtisztább és legfrissebb környezetté varázsolja. Ne engedje, hogy az iroda rendezetlensége vagy koszossága negatívan befolyásolja a vállalati működést és a munkatársak hangulatát. Bízza ránk az irodai nagytakarítást, és tapasztalja meg az eredményeket!

A Bubblify mindig itt van az Ön szolgálatában, hogy gondoskodjon az irodája tisztaságáról és frissességéről. Válassza a Bubblify-t az irodai nagytakarítás szakértőjeként, és élvezze az irodai munka pozitív változásait!

bottom of page