top of page
Interior Windows

ABLAKTISZTÍTÁS

Kristálytiszta Látkép - Az Ablaktisztítás Művészete

Az ablakok a belső helyiségek és irodák lelkei. Tiszta, ragyogó üvegfelületek nemcsak a napfényt engedik be, de megteremtik az összhangot és a harmóniát a térben. Az adott terület fényessége alpjaiban határozza meg a kollégák és ügyfelek hangulatát. Az ablaktisztítás számunkra művészet, és mi, a Bubblify, ebben a művészetben jeleskedünk.

ablaktisztítú cégek

Szakértelem & Tapasztalat

A Bubblify csapata magasan képzett és tapasztalt ablaktisztítókból áll, akik évek óta dolgoznak az iparágban. Tudjuk, hogy az ablaktisztítás során minden részlet számít, és nem hagyunk magunk után semmilyen foltot vagy csíkot. Munkánkat precizitással és odaadással végezzük, hogy Ön minden alkalommal elégedett legyen az eredménnyel.

A minőség az, amire büszkék vagyunk. Minden munkánkat alaposan ellenőrizzük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az ablakok tökéletesen tiszták és ragyogók. 

Belső Üveportál, Térelválasztó Üvegfalak Precíz Tisztítása

Az ablaktisztítás során sokan elfelejtik a belső üvegportál tisztításának fontosságát. Pedig ez az ablakok tisztaságának és az iroda általános légkörének kulcsfontosságú része. A Bubblify-nál nem hagyjuk figyelmen kívül ezt a fontos részletet, és kiterjedt belső üvegportál tisztítási szolgáltatást kínálunk, ahol nem csak az ablakfelületet, hanem a keretet, tokot és a redőnyöket is tisztítjuk.

​A Bubblify rendszeres ablaktisztítással és szellőztetéssel segít csökkenteni a szennyezett ablak által okozott problémákat. Az ablakfelület mellett az ablak keretet, ablak tokot és párkányt is tisztítjuk. Nem csak az ablakok, de világító testek tisztaságáról is gondoskodunk a megfelelő fényviszonyok kialakítása érdekében, illetve a szellőző rácsok, légelszívók, páraelszívók fertőtlenítéséről és tisztaságáról is gondoskodunk, ami hozzájárul az egészséges és komfortos irodai környezet kialakításához.

​Mi a Bubblify-nél alkalmakban árazunk és a kollégáink is alkalmakra kapják a fizetésüket, ezáltal nem kell bonyolult számításokat végezni az ablakok méreteivel, jellegével és számával. Fotók és egy hozzávetőleges mennyiség alapján általában már tudunk árat kalkulálni. Ami fontos, az a tisztításhoz szükséges létszám és időtartam, hiszen nem mindegy hány ember és hány napot dolgozik. A leggyakrabban ablaktisztításra 20e és 50e forint között szoktunk ajánlatot adni.​​

Felelősség Biztosítás - Anyagi és Balaesetvédelmi Felelősséget Vállalva Dolgozunk

A felelősségbiztosítás rendkívül fontos az ablaktisztítás szolgáltatók és az ügyfelek számára egyaránt. Az ablaktisztítás során számos kockázat merülhet fel, és a felelősségbiztosítás segít védeni az érdekeket és minimalizálni a kockázatokat.

Az ablaktisztítás gyakran magasban történik, és a szakemberek kitéve vannak a magasból való esés veszélyének. Ha egy munkavállaló megsérül, a felelősségbiztosítás segít a költségek fedezésében, beleértve az orvosi ellátást és a rehabilitációt is. Szerencsére erre eddig sosem volt szükség.

Az ablaktisztítás során az ablakok vagy ingatlanok károsodhatnak. A felelősségbiztosítás segít károk esetén a javítási vagy cserélési költségek fedezésében, ami megkönnyíti az ügyfél és a szolgáltató közötti viták kezelését.

Az ablaktisztítással járó kockázatokat nem szabad alábecsülni, és a felelősségbiztosítás segít azoknak a kockázatoknak a minimalizálásában és a biztonságos üzleti működés fenntartásában. Mind az ablaktisztító szolgáltatóknak, mind az ügyfeleknek érdemes meggyőződni arról, hogy a szolgáltató rendelkezik megfelelő felelősségbiztosítással.​​

Mi a Bubblifynél rendelkezünk Tevékenységi felelősségbiztosítással, Munkáltatói felelősségbiztosítással, Szolgáltatói és Környezetszennyezési felelősségbiztosítással.

bottom of page