top of page
  • Szerző képeTakarító Szolgálat Bubblify

8 JEL hogy Takarítót Kell Váltanod

Frissítve: 2023. szept. 20.

Az iroda tisztaságának fenntartása nem csak az esztétikumról szól, hanem az egészségről, a produktivitásról és a vállalkozás pozitív megítéléséről is. Azonban sok cég esik abba a hibába, hogy a szolgáltatója az irodatakarítást felületesen végzi el, és hónapokig, esetenként évekig gyűlnek a panaszok és hiányosságok, míg végül a takarító cég felületességének komoly következményei lehetnek a megrendelő részére.

iroda takarító budapest

Persze azért fontos jeleznünk, hogy mielőtt váltana, győződjön meg róla, hogy már jelezte a problémákat a szolgáltatónak. Kommunikálja a hiányosságokat, részletezze a jelenlegi takarítónak miért nincs megelégedve, milyen visszajelzéseket kap a kollégáktól és nézze meg, hogyan fogadja, miként reagál, lesz-e változás.


A felületes takarítás negatív hatással lehet a munkakörnyezetre és a vállalat üzleti teljesítményére!


Egészségügyi kockázat:

A rendszeres irodatakarítás elhanyagolása számos problémához vezethet az irodában, amelyek negatív hatással lehetnek a munkakörnyezetre, a munkatársak egészségére és a vállalat üzleti teljesítményére. Az elhanyagolt iroda hajlamos a kosz és a por felhalmozódására. Ez nem csak esztétikai problémákat okoz, hanem az allergiák és légzőszervi problémák kockázatát is növeli a munkatársak körében. A rendszeres fertőtlenítés és tisztítás elmulasztása fokozhatja a baktériumok, vírusok és egyéb kórokozók terjedésének kockázatát. Ez vírusos vagy bakteriális megbetegedéseket eredményezhet, ami munkavégzési problémákat okozhat.


Üzleti kockázat:

Ha ügyfelek, üzleti partnerek vagy más látogatók egy koszos vagy rendezetlen irodába érkeznek, az negatív benyomást kelt róluk a cégről. Ez hátrányosan befolyásolhatja az üzleti kapcsolatokat és az üzleti hírnevet. Ráadásul a rendetlen és koszos munkakörnyezet demotiváló hatással lehet a munkatársakra. A dolgozók kevésbé érezhetik magukat elkötelezettnek és elégedettnek, ami a munkamorál csökkenéséhez vezethet. Az elhanyagolt iroda nehezebben szervezhető és kevésbé könnyen navigálható, ami időveszteséghez vezethet.


Anyagi kockázat:

Az elhanyagolt iroda gyorsabban kopik és sérül, mivel a szennyeződések és a por károsíthatja a berendezéseket és a felületeket. Ennek eredményeként növekedhet a helyiségfelújítási és karbantartási költségek. Ha az iroda karbantartását hosszú ideig elhanyagolják, akkor hirtelen felmerülhetnek komoly költségek, például nagy takarítási projektek, javítások, eszközbeszerzések vagy helyiségfelújítások formájában.


8 jel, hogy szolgáltatót kell váltanod:

Ha ezeket a jeleket észreveszed, érdemes lehet elgondolkodni a takarító szolgáltató váltásán, hogy biztosítsd az iroda tisztaságának és higiéniai szintjének megfelelőségét. Egy megbízható és profi takarító szolgáltató alapvető fontosságú az iroda hatékony működése és a munkatársak egészsége szempontjából.


  1. Következetes minőség hiánya: Ha a takarítás minősége és alapossága gyakran hagy kívánnivalót maga után, és a felületeken maradnak kosz- vagy foltfoltok, az egyértelmű jel lehet arra, hogy a jelenlegi takarító szolgáltató nem teljesíti az elvárásokat.

  2. Elmulasztott felületek és területek: Ha az iroda takarítója gyakran kihagyja fontos felületeket vagy területeket, mint például az ablakokat, a szőnyegeket vagy a közösségi területeket, ez problémát okozhat, és azt jelenti, hogy a takarító nem végzi el a munkát megfelelően.

  3. Nem megfelelő kommunikáció: A takarító szolgáltató és az iroda vezetése közötti kommunikáció hiánya vagy nehézségei is jelentős problémákat okozhatnak. Ha a takarító nem reagál az észrevételekre vagy a változtatási kérésekre, az már önmagában ok arra, hogy változtasson.

  4. Nem megfelelő időzítés: Ha a takarító szolgáltató nem a megfelelő időpontokban végzi a munkát, vagy zavarja a munkaidőt, ami befolyásolhatja a munkatársak hatékonyságát és a vállalat üzemeltetését.

  5. Gyakori alkalmazottváltás: Ha a takarító szolgáltató gyakran cseréli az alkalmazottakat, ez problémát jelenthet a stabilitás és az elvégzett munka minősége szempontjából.

  6. Folyamatos áremelkedés: Ha a takarító szolgáltató gyakran emeli az árait, és nem nyújt elegendő indokot vagy értékadó szolgáltatást cserébe, ez pénzügyi terhet jelenthet cégének.

  7. Megbízhatóság hiánya: Ha a takarító szolgáltató gyakran késik vagy nem tartja be a szerződött takarítási ütemezést, ez problémát okozhat az iroda számára, mivel az iroda mindig tiszta és rendezett környezetet igényel.

  8. Panaszok és negatív visszajelzések: Ha a munkatársak vagy az iroda vezetése folyamatosan panaszkodik a takarítási szolgáltatóra, vagy negatív visszajelzéseket kapnak az iroda tisztaságáról, ez egyértelmű jel arra, hogy változtatás szükséges.

Bubblify - Ahol Nincs Egyetlen Felmondott Szerződés Sem

Miközben sokan mások a takarítási szolgáltatások piacán változó ügyfélkörrel és gyakori szerződésfelmondásokkal küzdenek, mi büszkék vagyunk rá, hogy nemcsak megtartjuk, hanem bővítjük ügyfélkörünket is. Ehhez persze nélkülözhetetlen a precizitiás, elkötelezettség és az ügyfélorientált hozzáállás.


Mit kínálunk?

  • Kiváló Minőségű Takarítást: Minden takarítási feladatot gondosan és alaposan végzünk, hogy a munkakörnyezet mindig tiszta és rendezett legyen.

  • Rugalmas Megközelítést: Szolgáltatásainkat az Ön vállalkozásának egyedi igényeihez szabjuk, hogy maximálisan megfeleljünk elvárásainak.

  • Megbízhatóságot és Hűséget: Az Ön vállalkozásának hosszú távú sikerét és elégedettségét szem előtt tartjuk. Megtartjuk a vállalásainkat és szavatoljuk, hogy az Ön irodája mindig a legjobb kezekben van.



​Persze azért fontos jeleznünk, hogy mielőtt váltana, győződjön meg róla, hogy már jelezte a problémákat a szolgáltatónak. Ha ezt követően a legapróbb zugból is kitörli a port, mindig időben gondoskodik a fogyó eszközök feltöltéséről, frisseséget és jó illatot hagy maga után az irodában, nem pakolja el az asztalokról a iratokat, nem nyúl vagy áztatja el a tervrajzokat, és még a virágokat is meglocsolja, ráadásul mindezt korrekt áron, akkor Önnek nem szükséges váltania. Ha azonban kétsége támadt, szívesen veszünk minden lehetőséget a bizonyításra, kérjen ajánlatot bátran és segítünk.


takarító cég budapest

Gábor

Ügyvezető



Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page