top of page
  • Szerző képeTakarító Szolgálat Bubblify

6 Leggyakoribb Hiba az Ablaktisztításban

Az ablaktisztítás során számos gyakori hiba előfordulhat, amelyek csökkenthetik a tisztaság és a ragyogás szintjét, valamint hosszabb távon károsíthatják az ablakokat vagy az üvegfelületeket. Ezeket ismerve a Bubblify fokozottan figyel a szakszerű kivitelezésre, ennek is köszönhetően kialakítva pozitív megítélését az irodatakarításban.


Ablaktisztítás Budapesten

  1. Használt vagy koszos eszközök: Az elhasznált, koszos vagy poros ablaktisztító kendők vagy szivacsok hagyhatnak foltokat és csíkokat az ablakokon. Fontos mindig tiszta és száraz eszközöket használni.

  2. Túl sok tisztítószer: Túlzott mennyiségű tisztítószer használata hagyhat maga után maradékot és foltokat. Az "kevesebb néha több" elv itt is érvényes. Csak annyi tisztítószert használjunk, amennyi szükséges.

  3. Nem megfelelő tisztítószerek: Az ablaktisztítás során alkalmazott tisztítószereknek megfelelőnek kell lenniük az adott üvegfelületekhez. Például az ablaktisztító szerekhez használt vegyszerek nem alkalmasak minden típusú üvegre, és károsíthatják azt.

  4. Nem alapos előkészítés: Az ablakok előzetes por- és szennyeződésmentesítése fontos, hogy ne kerüljön szennyeződés a tisztítás során. A hanyag előkészítés foltokat és koszt eredményezhet.

  5. Rossz időjárási körülmények: Az ablaktisztítást ne végezzük esős vagy erős napsütéses napokon. Az eső és a napfény megnehezítheti a tisztítást, mivel a víz gyorsan száradhat vagy hagyhat vízfolton, amikor az ablakon hagyjuk.

  6. Hanyag szárítás: A szárítás során hagyjunk magunk után csíkmentes felületet. A nedves eszközök vagy kendők hagyhatnak maguk után maradékot, ami ronthatja az ablakok kinézetét.

+1 BÓNUSZ: az ablaklehúzót minden lehúzás után érdemes száraz ronggyal áttörölni, ezáltal az ablakozóban található gumi betét maximális hatékonyságot tud nyújtani.


Ablaktisztító cég budapest

Az ablaktisztításnak tehát precízen és gondosan kell történnie, és el kell kerülni a fent említett hibákat. A megfelelő technikák és tisztítószerek alkalmazásával az ablakok ragyogóan tiszták és csíkmentesek lesznek, és hosszú távon is megőrzik szépségüket.


​Mi a Bubblifynél kiváló minőségű Unger eszközöket használunk az ablakozáshoz. Az eszközök nem csak a hatékonyságot, hanem a produkált minőséget is növelik. Az ablaktisztítás nálunk teljesen kompletten magába foglal mindent, nem csak az ablakokat, hanem az ablak kereteket, ablak tokokat, párkányokat, és adott esetben a reluxákat és napellenzőket is. Vigyázz: üvegportál tisztítás után annyira tiszták lesznek az üvegfalak, hogy alig észrevehetőek, ezért könnyen nekik mehetnek a kollégáid.


Ablaktisztító

Gábor

Ügyvezető


Commentaires


bottom of page